https://v6.51.la/s/Gu436mPpuQkUcY4
Home > OM OSS > OM OSS

Vårt företag

Hero Equipment (Yangzhou) Co., LTD. är ett Joint Venture och specialiserat på produktion och försäljning av olika specialcontainrar. Huvudprodukterna inkluderar olika stålkärl/containrar (soptunnor, krokkärl, etc.) för avfallsåtervinningsområdet, utrustningscontainrar (mobila generatorcontainrar, silocontainrar, vattencontainrar, etc.), specialcontainrar (huscontainrar, spannmål). containrar, D.G.-containrar, etc.), och så vidare.


Företaget är beläget i den vackra staden - Yangzhou stad med den registrerade huvudstaden i U.S.D. 15 miljoner för närvarande, som täcker en yta på totalt 25 000 kvadratmeter. Det huvudsakliga verkstadsområdet är 10 000 kvadratmeter, och området för lager, staplingsgård och andra tillhörande anläggningar uppgick till nästan 10 000 kvadratmeter.

 

Huvudprodukter och projekt i vår grupp: stålkonstruktionsmaterial, stålkonstruktion industriell och kommersiell byggnad,

containerbyggnad, prefabricerade hus, brokran och maskiner.


Våra produkter har exporterats till Australien, Fiji, Japan, Korea, USA, Kanada, Singapore, Sydamerika, Europa, Afrika och andra länder och regioner. Båda våra produkter och företag är väl mottagna och har fått högt anseende runt om i världen.Hoppa över soptunnan


Företagskultur

Vi hjälper vår värdefulla kund att designa och utveckla sina produkter genom att stå på Creativity & Innovative-foten. Vi tillverkar våra kunders produkter med kvalitetssäkring, leveransnoggrannhet och kostnadseffektivitet.Vår fördel


icon1.png

Design och FoU-förmåga
Totalt 5 FoU-personal i vår fabrik 2) Snabb ritning - 3 ~ 5 dagars ritningstid


icon2.png

Snabb ritning

3 ~ 5 dagars ritningstid

icon3.png

CSC-certifiering
Kan tillhandahålla CSC-certifierade produkter

icon4.png

Kvalitetssäkrade produkter

Vårt företag har många års erfarenhet av forskning och utveckling av produktion

icon5.png

Leveransschema för hög effektivitet
När vi mottagit kundens beställning kan vi normalt slutföra dem inom 45 dagar


icon6.png

Lösning för kostnadseffektivitet
Eftersom företaget har rika inköpsresurser och ledningserfarenhet, så har inköpskostnaden och produktionen kontrollerats effektivtEnterprise show


ront Load Bin

Lämna ditt meddelande till oss

Kontakta dig så fort du får meddelandet
*Innehåll:
namn
Phone:

Nyckelord

Hoppa över soptunnan,Kroklyftsbehållare,Utrustningsbehållare,främre lastbehållare,nätbehållare

Följ oss

Hero Equipment (yangzhou) Co., Ltd.

Adress:nr.308 Wang Jiang RD, yang Zhou city, 225009, Jiang Su-provinsen
Fax:0086-514-87469905
E-post:sale@heroeq.com
KONTAKTA OSS
Ring oss
0086-514-87582899
Alla rättigheter förbehållna © Hero Equipment (yangzhou) Co., Ltd. | Alla rättigheter förbehållna

Hero Equipment (Yangzhou) Co., LTD är ett Joint Venture och specialiserat på produktion och försäljning av olika specialcontainrar. Huvudprodukterna inkluderar olika stålkärl (containrar) för avfallsåtervinningsområdet, utrustningscontainrar såsom mobila generatorcontainrar, silocontainrar etc.), specialcontainrar (malmcontainrar, spannmålscontainrar, D.G-containrar, etc.) och så på.

Företaget är beläget i den vackra staden - Yangzhou stad med den registrerade huvudstaden i U.S.D. 15 miljoner för närvarande, som täcker en yta på totalt 25 000 kvadratmeter. Det huvudsakliga verkstadsområdet är 10 000 kvadratmeter, och området för lager, staplingsgård och andra tillhörande anläggningar uppgick till nästan 10 000 kvadratmeter.

Huvudprodukter och projekt i vår grupp: stålkonstruktionsmaterial, stålkonstruktion industriell och kommersiell byggnad, containerbyggnad, prefabricerade hus, brokran och maskiner.

Våra produkter har exporterats till Australien, Fiji, Japan, Korea, USA, Kanada, Singapore, Sydamerika, Europa, Afrika och andra länder och regioner. Båda våra produkter och företag är väl mottagna och har fått högt anseende runt om i världen.


Phone:
0086-514-87582899
Adress:
nr.308 Wang Jiang RD, yang Zhou city, 225009, Jiang Su-provinsen